Dashuria Vjen Nga Stomaku

Loading...

Krepa me Sallam


Përbërësit për krepa:

4 vezë,
200 g salam me feta
3 fixhan çaji qumësht
2 fixhan çaji miell,
1 fixhan çaji ujë

Përgatitja e krepave: 

 Përbërësit e mësipërm përzihen derisa të krijohet një masë homogjene, pastaj krepat piqen në një tigan të sheshtë Mbushja: 20 feta pariser me trashësi mesatare, 20 feta djathë pice, 5 vezë, 3-4 kokrra qepë të grira hollë, 1 fixhan çaji qumësht, djath kaçkavall të grirë dhe sipas dëshirës sallam Pariser Hako. Në një tigan hedhim vaj ulliri dhe qepët e grira, rrahim vezët, i shtojmë në tigan dhe pjekim një omletë. Në çdo krepë shtrojmë një fetë djathë, një fetë Pariser dhe pak nga omleta. Palosim krepat, i vendosim në një tepsi, hedhim filxhanin e qumështit, djathin e grirë dhe i fusim në furrë për 20 min. në temperaturën 180°.

Ju bëfte Mire !!! #living

English Version


Ingredients for crepe:
 4 eggs, 200 g of sausage 
3 fixed tea milk 
2 fixed flour tea, 
1 fixed tea water 

Preparation of crepe: 
The above ingredients are mixed until a homogenous mass is formed, then the lime mats in a flat pan Filling: 20 slices of medium-sized slices, 20 pice slices, 5 eggs, 3-4 finely ground onions, 1 fixed milk tea, roasted hamburger cheese and sausage Pariser Hako. In a saucepan we put olive oil and grilled onions, beat the eggs, add to the pan and bake an omelette. In each crab we lay a cheese slice, a Pariser slice and a little of omelet. Fold the lilies, put them in a baking tray, pour the cup of milk, minced cheese and put in the oven for 20 minutes. at a temperature of 180 °.

No comments:

Post a Comment

@gatuajmeshije