Përbërësit:
250 gr sheqer4 mollë
1 limon
4 lugë gjelle sheqer pluhur
1 lugë gjelle kanellë
Lëng molle
Përgatitja:
Shkrini gjalpin në një tigan dhe hidhni në të mollët e prera.Gatuajini derisa të marrin një ngjyrë të artë në kafe.
Hidhni më pas sheqerin, sheqerin pluhur dhe kanellën.
Shtoni edhe pak lëng molle dhe përziejini herë pas here derisa të krijohet një salcë e karamelizuar.
Vendosini në një pjatë dhe hidhni mbi të salcën.
English Version
Ingredients:
250 gr sugar 4 apples 1 lemon 4 tablespoons of powdered sugar 1 tablespoon of cinnamon Apple juice
Preparation:
Melt the butter into a saucepan and put the apples in it. Cook until they get a golden color in the coffee. Then pour sugar, powdered sugar and cinnamon. Add a little apple juice and mix it from time to time until a caramel dressing is made. Put on a plate and put on the sauce
No comments:
Post a Comment