Dashuria Vjen Nga Stomaku

Loading...

Patate te Pjekura me Arra dhe Salce Djathi


Qoftë erëzat, qoftë lloji i djathit që do përdorni për të shoqëruar patatet, janë në dorën tuaj. Mund të zgjidhni edhe një gjizë të ëmbël apo të kripur. Edhe erëzat e freskëta mund të jenë nga më të ndryshmet. Kjo e jona është vetëm një alternativë

Përbërësit për 4 persona:

4 patate mesatare
Salcë djathi si filadelfia ose gjizë, sipas dëshirës
Vaj ulliri
Kripë, piper
Erëza të freskëta
Lëng limoni
arra te shtypura

Pergatitja :

Përgatitja e recetës është nga më të thjeshtat. Pastrojini patatet mirë dhe futini në furrë në temperaturë të lartë, duke e kontrolluar piekjen vazhdimisht. Kur t’i nxirrni, hapini në mes dhe rregullojuni shijen me gjithë përbërësit e tjerë që kemi propozuar më sipër.
By living.al

English Version


Whether the spices or the type of cheese you use to accompany the potatoes are in your hand. You can also choose a sweet or salty cheese. Fresh spices can also be different. That's ours is just an alternative 

Ingredients for 4 persons: 
 4 medium potatoes Cheese sauce like filadelfia or cottage cheese, as desired Olive oil Salt, pepper Fresh spices Lemon juice Print out 

Preparation : 
 Preparing the recipe is one of the simplest. Clean the potatoes and put them in the oven at high temperature, checking the pot always. When you pull them out, open them in the middle and adjust the taste to all the other ingredients that we have suggested above. By living.al

No comments:

Post a Comment

@gatuajmeshije