Përbërësit:
bukë - 4 fetasalcë domatesh - 2 filxhan kafeje
qepë - 1 kokërr
spec - 1 kokërr
djathë mozzarella - 100 gr
ullinj - 100 gr
proshutë - 4 feta
kripë, piper të zi, rigon
Pergatitja:
Në një tavë katrore (në të cilën kemi shtruar letër alumini) vendosim fetat e bukës. Fetat e bukës i lyejmë me salcë domateje, shtrojmë një fetë proshutë dhe shtojmë pak kripë dhe piper të zi (ose rigon) mbi secilën.Mbi fetat e bukës shtojmë qepën (të grirë imët), specat (të prera në kubikë të vegjël), ullinjtë (të prerë në feta) dhe i vendosim të piqen në furrë për rreth 10 minuta në temperaturën 180 °C.
Pasi ti kemi hequr nga furra, mbi fetat e bukës shtojmë djathë parmexhano (të grirë) dhe i vendosim përsëri në furrë derisa djathi parmexhano të shkrijë.
English Version
Ingredients:
Bread - 4 slices Tomato sauce - 2 cups of coffee Onion - 1 grain Spec - 1 grain Mozzarella cheese - 100 gr Olives - 100 gr Bacon - 4 feta Salt, black pepper, oregano
Preparation:
In a square casserole (in which we have laid aluminum foil) we place the bread baking soda. Put the tomato sauce on the loaves of bread, add a slice of bacon and add some salt and black pepper (or oregano) over each. On the baking pans, add the finely ground, peppers (cut into small cubes), olives (sliced) and put them in the oven for about 10 minutes at a temperature of 180 ° C. After we have removed from the oven, add the parmexhano (cheese) cheese on the biscuits and put them back into the oven until the cheese parmexhano melt.
No comments:
Post a Comment