Përbërësit:
150 gr çokollatë e errët
50 gr gjape
2 veze
100 gr sheqerit
170 gr miell
10 gr maja për ëmbëlsirat
30 ml Rum
Përgatitja:
Së pari, copetoni çokollatën dhe shkriheni në një ene me gjalpë.
Perziejeni mirë në mënyrë qe te shkrihet e gjitha.
Ndërkohë, së bashku në një tas rrihni vezët me sheqer dhe trazojeni mire.
Kur ajo te behet homogjene, shtoni çokollatën e shkrirë dhe përziejeni.
Me pas shtoni rum, miellin dhe pluhurin per pjekje.
Trazojeni mire dhe formoni një brumë me duar si per byrek, dhe e leme atë te mbyllur ne ene plastike dhe e vendosim në frigorifer për rreth 2 orë.
Pas kësaj kohe, ne një tave shtroni leter per pjekje dhe me duar formoni rreth 30 topa, dhe u jepni atyre formen qe deshironi.
Piqen ne furrë te para ngrohur në 180 gradë për rreth 15 minuta .
Ju behte mire.
English Version
150 gr dark chocolate
50 gr
2 eggs
100 grams of sugar
170 gr flour
10 gr yeast for sweets
30 ml Rum
Preparation:
First, chop the chocolate and melt it in a butter pan Mix well so that it melts all.
Meanwhile, together in a bowl beat the sugar eggs and stir it well. When it becomes homogeneous, add the melted chocolate and mix.
Then add rum, flour and dust for baking Treat it well and form a pasta with palm kernels, and leave it sealed in plastic containers and put in the refrigerator for about 2 hours
After this time, put a baking sheet in one of the pans and make about 30 balls with your hands and give them the shape you want Plate in the oven first warmed to 180 degrees for about 15 minutes.
Enjoy your meal
From cucinare.it
No comments:
Post a Comment