Përbërësit:
600 g fileto pule2 qepë mesatare
1lugë gjalpë
pak pana, piper të zi, kripë
Përgatitja:
Marrim qepët dhe i grijmë hollë dhe më pas i kaurdisim me gjalpë derisa të marrin ngjyrë floriri. Më pas vendosim fileton e pastruar, të cilën e kemi rrahur më parë, derisa të skuqet nga të dyja anët . E shuajmë me pana , pak kripë, piper dhe e lejmë në zjarr derisa të bëhet lëngu i mishit një trup me panën. Nëse dëshironi mund ti hidhet edhe pak ujë.
Marre nga living.al
English Version
Ingredients:
English Version
Ingredients:
600 g chicken fillet 2 medium onions 1little butter Little pan, black pepper, salt
Preparation:
Take the onions and thin them and then grind them until they get golden. Then we put the fileton cleaned, which we beat before, until it blushed on both sides. Leave it with panna, a little salt, pepper and let it in the fire until the meat juice gets a body with panna. If you want, a little water can be thrown away. Get out of living.al
No comments:
Post a Comment