Dashuria Vjen Nga Stomaku

Loading...

Caneloni me Panna



Kjo është një recetë e cila e sjell pastën caneloni më të shijshme se asnjëherë. Kombinimi i përbërësve të sugjeruar do t’ua përmirësojnë ditën…

Përbërësit:

1 pako makarona(makarona kaneloni)
300 gr mish i grirë
100 gr kërpudha porçini (të prera hollë)
50 gr djathë Gorgonxola
100 gr djathë kaçkavall
50 ml pana (qumësht pana)
200 ml qumësht
100 gr rukola
vaj ulliri


Përgatitja:

Në tigan hedhim mishin me kërpudha dhe i kavardisim në pak vaj ulliri.

Shtojmë dhe rukolën, djathin blu (gorgonxola), kaçkavallin.

I përziejmë dhe i lëmë për 3 minuta. shtojmë më pas panën dhe pas pak e heqim nga zjarri.

Menjëherë mbushim caneloni-t.

I vendosim në tavë, u hedhim qumështin sipër dhe i fiusim në furrë për 20 minuta në 180 gradë Celsius.


English Version


This is a recipe that brings the caneloni pastry more delicious than ever. The combination of suggested ingredients will improve your day ... 

Ingredients: 
1 pack of pasta (macaroni canneloni) 300 gr of minced meat 100 gr porcini mushrooms (cut thin) 50 gr of cheese Gorgonxola 100 gr of cream cheese 50 ml pana (pana milk) 200 ml of milk 100 gr rust olive oil 

Preparation: 
In the saucepan we throw the flesh with mushrooms and sweeten in a little olive oil. Add rucola, blue cheese (gorgonxola), chicken. We mix and leave for 3 minutes. Then add the panna and after a while we remove it from the fire. We immediately fill canelons. Place them in the casserole, throw the milk over and fry them in the oven for 20 minutes at 180 degrees Celsius.

No comments:

Post a Comment

@gatuajmeshije