Një pjatë me fare pak përbërës por e shijshme sikur ta kishit përgatitur me gjërat më të mira. Kërkon pak kohë dhe mund të shoqërojë qoftë një sallatë jeshile, qofte një fileto mishi të bardhë apo të kuq.
Përbërësit:
● patate● degë rozmarine
● vaj ulliri, kripë, piper
Përgatitja:
Ndezim furrën me 200°C.Patatet e lara dhe të qëruara i presim të holla, duke u nisur nga sipërfaqja deri në mes të patates. I spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper dhe vëmë gjethe rozmarine midis tyre. I vëmë në tavë me letër furre dhe i pjekim për 30 minuta afërsisht.
English Version
A dish with little ingredient but delicious as if you had prepared it with the best things. It takes a little time and can accompany either a green salad, whether a white or red meat fillet.
Ingredients:
Potatoes
● rosemary branch
● olive oil,
salt,
pepper
Preparation:
Switch on the oven at 200 ° C.
The dried and peeled potatoes we expect from the surface to the middle of the potato. Sprinkle with olive oil, salt, pepper and put rozmarine leaves among them. Place them in a pan with a baking sheet and bake for approximately 30 minutes.
No comments:
Post a Comment