Specat e mbushur janë zgjidhja më e mirë për darkat e pranverës dhe verës. Përgatiten shpejtë dhe nevojiten fare pak përbërës!
Përbërësit për 4-6 persona:
3 speca të kuq të gjatë1 lugë vaj ulliri
250 g djathë Philadelphia ose djathë tjetër kremoz ose rikota disa kokrra rrushi
1 lugë të vogël rigon të freskët ose atë që keni në shtëpi
1 thelb hudhër
kripë e piper sipas dëshirës
Përgatitja:
Ndezim furrën në 220° C.1. Specat i ndajmë në mes për së gjati dhe i pastrojmë nga farat.
2. Në një tas, përziejmë djathin me pirun, shtojmë rigonin, kripë, kokrrat e rrushit të prera në mes nëse janë të mëdha, shtojmë hudhrën e shtypur dhe mbushim specat. I vëmë në tavë me letër pjekjeje, i spërkasim sipër me vajin e përzier me piper dhe i pjekim për 12-15 minuta.
English Version
Packed specks are the best choice for spring and summer evenings. Quick preparation and very little ingredient needed!
Ingredients for 4-6 persons:
3 long red peppers 1 tablespoon of olive oil 250 g of Philadelphia cheese or other cream cheese or crack some grape juice 1 teaspoon of fresh oregano or what you have at home 1 basil of garlic Salt and pepper as desired
Preparation:
Switch on the oven at 220 ° C. 1. Specat we split between the length and clean it from the seeds. 2. In a bowl, mix the fork with the fork, add the oregano, salt, the grapes of cut grapes if they are large, add the crushed garlic and fill the peppers. Put them in a baking tray, sprinkle with mixed oil and pepper and bake for 12-15 minutes.
No comments:
Post a Comment